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Downloads Gasvolumen-Monitor
Gasvolumen-Monitor: |
deutsch (PDF, 152 KB)
francais (PDF, 184 KB) |
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Gasvolumen-Monitor: Schweizer Fernsehen DRS 1 – Kassensturz
vom 19. März 2013: |
deutsch (PDF, 90 KB) |
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Applikationsbeispiel
Schweizer Käse (Emmentaler) und
Halbhartkäse (Typ Tilsiter)
(mit freundlicher Genehmigung von
Agroscope Liebefeld Posieux ALP, Bern, CH) |
Dynamic Measurement of Carbon
Dioxide Diffusion of Cheese and Eye Formation.
Bisig, W., von Ah, U., Guggisberg, D.,
Fröhlich-Wyder, M.-T., Wechsler, D.
In: Cheese Ripening & Technology Symposium.
Hrsg. IDF, Madison / Wisconsin. 21.-24. Mai, 2012, 1-1 (Download PDF 260 KB) |
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Applikationsbeispiel
Backferment (Sekowa) |
deutsch (PDF, 260 KB) |
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Applikationsbeispiel
Bäckerhefe (DHW) |
deutsch (PDF, 200 KB) |
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Präsentation VH Berlin
Internat. Hefetagung 2009 |
Vortrag (PDF, 448 KB, english) |
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FAST-QA Efficiency and Security
in Yeast Quality Assurance
Internat. Hefetagung Wien, 2010 |
Poster (PDF, 264 KB, english) |
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Wenzel, C., S. Irmler, W. Bisig, D. Guggisberg,
A. Roetschi, R. Portmann, D. Wechsler and
M.-T. Fröhlich-Wyder (2018).
"The effect of starters with a functional
arginine deiminase pathway on cheese
ripening and quality."
International Dairy Journal 85: 191-200 |
Link zum Abstract |
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Measurement of CO² from metabolic activity
of adjunct cultures during cheese ripening.
In: the ninth cheese symposium. 12th and 13th november,
Hrsg. Teagasc, Cork Ireland. 2014, 1. |
Poster (PDF, 260 KB, english) |
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Gasbildungsmuster verschiedener Sauerteige
1. Internationaler Richemont SAUERTEIG-KONGRESS,
Luzern, Schweiz, 9. Mai 2019 |
Poster (PDF, 1.1 MB, english) |
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abiotec AG – advanced bioprocess technologies
Helmut Trautmann, Dr. rer. nat.
Pharmazeut und Biotechnologe
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